De GAV

WEBINAR ‘WERKT WERKEN MET 1 MEDISCH ADVISEUR?’ 6 oktober 2022

WEBINAR ‘WERKT WERKEN MET 1 MEDISCH ADVISEUR?’ 6 oktober 2022

Het werken met één onafhankelijk medisch adviseur zien velen als een belangrijke oplossing voor een aantal knelpunten in het medisch traject.

Mede daarom heeft De Letselschade Raad (DLR) een Aanbeveling over het werken met 1 MA opgesteld. Het werken met 1 MA wordt ook als één van de oplossingen gezien in reactie op het onderzoek van de Universiteit Utrecht naar de oorzaken van langlopende letselschadezaken.

 Hoe werkt het in de praktijk? Het antwoord op deze vraag krijgt u op 6 oktober a.s. tijdens het webinar ‘Werkt werken met 1 medisch adviseur?’

Prof. Rianka Rijnhout, hoogleraar Instituties, Conflictoplossing en Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht, geeft een inleiding op dit onderwerp, gevolgd door een paneldiscussie met partijen uit het veld. Deze partijen bespreken hoe 1 MA werkt in de praktijk: wat gaat er goed, wat kan beter en wat is daarvoor nodig?

Als professional op het gebied van letselschade bent u van harte welkom om dit webinar bij te wonen. Als online deelnemer kunt u vragen stellen via de chat tool.

Geef zelf vooraf ook alvast uw visie via bijgaande enquête in de link: https://forms.gle/TYSKFBv9H4A4aUTx6

Het webinar start om 15:00 uur, duurt tot uiterlijk 16:15 uur en wordt uitgezonden vanuit de webinar-studio van het Verbond van Verzekeraars. Noteer de datum alvast in uw agenda. Nadere informatie over het programma en de wijze van inschrijven volgt.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@deletselschaderaad.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. U accepteert de cookies door akkoord te gaan.