De GAV

Muntdam Symposium

Vanwege Covid-19 verplaatst naar 12 mei 2022

Muntdam Symposium

De Toekomst van de Verzekeringsgeneeskunde

Save the date

MUNTENDAM 9 DECEMBER 2021

WORDT VERSCHOVEN NAAR 12 MEI 2022

Tot onze grote spijt moeten wij jullie meedelen dat het Muntendam vanwege de toenemende ernst van de Corona epidemie op 9 december 2021 niet kan doorgaan. Wij hebben besloten om het gehele programma te verplaatsen naar het voorjaar van 2022, in de hoop dat de situatie dan weer (beter) onder controle is.

Voorop staat immers dat zowel de sprekers als de bezoekers elkaar op een fijne en veilige manier kunnen ontmoeten, met de mogelijkheid van veel interactie. Dat is op dit moment, met weer nieuwe maatregelen in het vooruitzicht, echter niet goed mogelijk. Ook als de corona maatregelen een fysieke bijeenkomst voor een beperkte groep op 9 december nog formeel zouden toestaan, vinden wij dat gezien de ernst van de epidemie op dit moment niet passend.

De nieuwe datum van het Muntendam is 12 mei 2022, wederom met de optie om digitaal of fysiek in De Rode Hoed deel te nemen. Mocht u zich al ingeschreven hebben, dan houden we uw aanmelding vast. Uiteraard staat het u alsnog vrij om zich af te melden, of om een andere keuze te maken tussen digitaal en fysiek. Een aantal weken voor de bijeenkomst zullen wij u deze vraag nogmaals per mail stellen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor ons besluit en zien u graag, digitaal of fysiek, alsnog op 12 mei 2022!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur KCVG en de organisatiecommissie,
Diederike Holtkamp, voorzitter KCVG

Datum

09 dec 2021
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00
Rode Hoed , Amsterdam

Locatie

Rode Hoed , Amsterdam
Rode Hoed , Amsterdam
KCVG

Organisator

KCVG
Website
https://www.kcvg.nl/nl/
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. U accepteert de cookies door akkoord te gaan.