De GAV

GAV Internationaal

GAV Internationaal

De ontwikkelingen in Nederland staan niet op zichzelf. Overal in de wereld en met name in Europa is de verzekeringsgeneeskunde in beweging. De GAV neemt deel aan en onderhoudt intensieve contacten met overkoepelende verzekeringsgeneeskundige organisaties.

EUMASS

De EUMASS is de European Union of Medicine in Assurance and Social Security, opgericht in München op 12 oktober 1973. De EUMASS organiseert tweejaarlijks een congress voor sociale verzekeringsgeneeskunde. De officiële talen binnen de EUMASS zijn Frans en Engels. Het Franse acroniem is UEMASS. Alleen verenigingen voor verzekeringsgeneeskunde kunnen lid worden van de EUMASS. Leden van de nationale verenigingen kunnen deelnemen aan alle activiteiten van de EUMASS. Nederland heeft drie afgevaardigden in de Council: een afgevaardigde van de GAV en twee afgevaardigden van de NVVG. Meer informatie over de EUMASS is te vinden op www.eumass.com.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. U accepteert de cookies door akkoord te gaan.